Vélemények

Ezt mondták a thetacoachingról és az asztrológiáról:

“Sok éve küzdöttem egy problémával, de egyetlen módszer sem segített, pedig kitartóan próbálkoztam. Patríciát több mint 10 éve ismerem, többször is mesélt a módszeréről és javasolta, hogy próbáljam ki. De én halogattam. Féltem. Féltem, hogy mi fog történni, hogy milyen érzések fognak felszínre törni, hogy mit fogok kezdeni velük és az esetleges könnyekkel és, hogy mi van, ha nem működik.

Egy koratavaszi napon épp az erdőben futottam, amikor rám tört az „elegemvan” érzés.  Aztán valamilyen csoda folytán megszületett bennem a döntés. Tudtam, hogy eljött a pillanat, és – mielőtt még meggondolhattam volna – írtam Patríciának. Már az első alkalom után egyértelműen éreztem a változást és abban is biztos voltam, hogy végre megtaláltam azt a módszert, ami működik nálam. A beszélgetések szép lassan egyre gyakoribbá váltak, és bár néha felbukkan az érzés, hogy „nem hiszem el, hogy még mindig van min dolgozni”, egyre inkább a pozitívumokat látom. Azt, hogy nem baj, ha vannak nehézségek és elakadások, hiszen van megoldás.”

Nóra, Budapest

“Azzal kezdődött az út, hogy időnként eljártam hozzá meditálni, de kellett még hozzá néhány év, hogy készen álljak a nagyobb változásra. Úgy gondolom, hogy ehhez a folyamathoz bátorság kell, mert olyan erős tükröt tart elénk, amivel félelmetes lehet szembenézni: Milyennek látom én magam? Milyen mértékig fogom vissza én saját magamat azáltal, hogy tudat alatt elkönyveltem magamról, hogy mennyit érek? Mekkora hatalmam van a saját életem felett, és ezáltal, mekkora felelősségem, hogy megengedjem magamnak, azt amire a szívem mélyén vágyok? Számomra kő kemény tükör ez, amit Patri minden egyes alkalommal kihúz belőlem, de ezek a szembenézések azzal a magammal, akit eddig nem ismertem (vagy nem akartam ismerni), mindig közelebb vezetnek ahhoz, hogy megértsem magam, hogy megbocsássak magamnak, és hogy ezek után, tudatosan új irányt engedjek meg magamnak.”

Gabriella, Budapest

“Hosszú ideje folyamatosan motoszkált  a fejemben egy “megoldandó feladat”, amire mindaddig nem találtam pontos választ, amíg Patríciával nem konzultáltam. 
Olvasva februári asztrológiai előrejelzését , gondoltam teszek egy próbát, (rosszabb esetben gazdagodok egy tapasztalattal) és Rá írtam. Megírtam a történetet, aminek kapcsán kérdéseimre szerettem volna választ kapni általa az asztrológiai elemzésein keresztül. Ezúton is köszönet érte, nagyon gyorsan jött a visszajelzés, szisztematikusan azokra a kérdésekre fókuszálva, amelyek mozgattak. Ami igazán előrevitt, segített, azok a célzott kérdések voltak, amelyek Patríciától érkeztek. Egy jól megfogalmazott kérdés már fél megoldás! A válaszaimat megtaláltam! Öröm és boldogság!
Két hét önmunka után ismét megkerestem ezúttal azzal a céllal, hogy gyorsítsunk a folyamaton, ezúttal már coachinggal. A nem tudatos, hátráltató, évtizedek óta beivódott programok kitakarításához és azok jobbakra cseréléséhez szívből ajánlom Őt! 
Egy konzultáció rengeteget dob rajtad, csak légy nyitott!!! Így volt ez nálam is. Azóta megkönnyebbültem és hasonló helyzetben biztosan keresni fogom.
Köszönet érte!”

Krisztina, Miskolc

“Patríciának nagyon jó érzéke van megmozgatni a lelki kristálygömböket, ez már az első beszélgetésünkkor kiderült. Sikerült kiépítenie azt a bizalmat, ami ha ezoterikus területről van szó, szerintem nem könnyű. Hiszen az asztrológia vagy az életvezetési tanácsadás nem hétköznapi fogalmak, és sokan sokféleképpen reagálnak, de én viszonylag gyorsan eljutottam a legyintéstől egészen a kalandvágytól vezérelt izgalmas belső útkeresésig. Ha valaki az önmagával való kapcsolatkeresésben egy odafigyelő és nagyon elhivatott partnerre vágyik, akkor ajánlom Patrícia segítségét.”

János, Boston

“Közgazdász végzettségű vagyok, racionális gondolkodású, sose gondoltam volna, hogy a születési dátum alapján ennyi mindent meg lehet mondani. Amikor először jártam Patríciánál, leesett az állam, amiket említett. És ez azóta is tart.”

László, Budapest

“2 évvel ezelőtt rájöttem arra, hogy a munkám nem tesz boldoggá csak csinálom, mint egy gép (mert valamiből meg kell élni).  Azt éreztem, hogy megrekedtem, aztán jött egy gondolat: el kéne mennem asztrológushoz. Először nem akartam az érzéssel foglalkozni, de nem tudtam kiverni a fejemből. Megismerkedtem Patríciával és elmentem hozzá . Rávilágított arra, hogy saját magam akadályozom a változást a jövőtől való félelemmel, bármennyire is vágyom rá. Kiderült, hogy a pénzhez való viszonyom sem jó, ezért sem tudok az anyagi helyzetemen változtatni és fel kell tudnom vállalni magamat. Megmutatta nekem, hogy nem az a legfontosabb, hogy új munkahelyet találjak, hanem ezeket a félelmeket kell eltüntetni, mert ha nem, ugyanazokat az embereket és helyzeteket fogom bevonzani. Megfogadtam a mondottakat és 3 hónap múlva kiléptem a munkahelyemről az ismeretlenbe. Csodás érzés volt, visszakaptam az életemet.”

Diána, Budapest

https://youtu.be/SmxTRH33JzA