Rólam

Üdvözöllek!

Párvy Patrícia vagyok, Body&Mind Coach (életvezetési tanácsadó). Hiszem, hogy a test és a lélek összefügg, ezért mindkettővel foglalkozom, az emberi szervezetet holisztikusan, egységben kezelve.

Ez az út számomra a kiteljesedés és lehetőség minél több embernek segíteni, hogy elérje a célját, boldog és egészséges legyen. Olvass tovább, aztán keress fel, várlak sok szeretettel!

Azt mondják spirituális körökben, mi választjuk a családunk és a környezetünk. Nos, én egy sportos, intellektuális családot választottam, ahol a vasárnapi ebédeknél mindig téma volt a sport, a politika és az irodalom. Nagypapám „Na melyik versből idézek?” versenyén rendszeresen elvéreztünk. Ő volt az, aki sport szeretetét alapvetően elültette bennem, nagyszüleim vittek le alig 3 éves koromban az uszodába, onnan pedig nem volt megállás. Több, mint 10 évig úsztam, közben volt egy pár éves jazzbalettes szárnypróbálgatás.

Főiskolás koromban ismerkedtem meg a fitballal és ez a mozgás az oktató személyével együttesen olyan hatással volt rám, hogy elhatároztam, én is oktató akarok lenni. A közgazdász, idegenforgalom és szálloda szakos diplomám után elkezdtem dolgozni egy sportszövetségnél és közben a Testnevelési Egyetem padjait koptattam, ahol rekreátorként végeztem. Ezzel párhuzamosan megszereztem az International Wellness Institute gerinctréner képesítését. Közvetlenül ezután lépett az életembe a body ART, igazi szerelem első látásra…vagyis érzésre, az első óra után, alig bírtam lemenni a lépcsőn a remegő comjaimmal, pedig akkor már oktató voltam. Tudtam, hogy ezt a mozgásformát nekem találták ki és azonnal el is végeztem a body ART School képzését. Így a 2008-as combremegős kezdet után, kölcsönös szerelem lett a kapcsolatunkból. Azt hiszem, erről a Magyar Szinkronúszó Válogatott is tudna mesélni, a lányokkal 2017-ben kezdtem el foglalkozni.

Amellett, hogy a mozgás terén nagyon jól éreztem magam, folyamatosan bennem volt, ennél többre, szélesebb spektrumra vágyom. Először még ösztönösen, aztán egyre tudatosabban kezdtem el építgetni az ún. egészséges életmód családot, ami bőven több, mint csak a mozgás. Tanultam természetgyógyászatot az Egészségügyi Továbbképző Intézetben, majd asztrológiát magánúton, később a Göncöl Szabadtudományi Egyetem hermetikus asztrológia szakán, továbbá elsajátítottam a 3 éves karmasztrológia képzést. Coach lettem a Lemma Coaching képzése által, amely keretet ad tudásomnak. A szellemi és lelki úton a korona a theta healing lett, egy komplex és egyben gyors tudatalatti mintákkal, hitrendszerekkel foglalkozó terápia, amit a Theta Healing Institute of Knowledge-nél végeztem el.

Hogy jön-e még emellé valami, ki tudja, csak azt érzem, boldogság segíteni másoknak, akár párkapcsolati, akár munkahelyi elakadás, akár egy hátfájdalom esetén. Ez a széleskörű tudás teszi lehetővé, hogy holisztikusan, egységként kezelhessem az embert, hisz minden mindennel összefügg. Öröm látni a fejlődést, öröm látni, ahogy korábbi akadályokat maguk mögött hagyják az ügyfeleim. Mert azért jöttünk a földre, hogy boldogok legyünk, boldogok és felszabadultak. Nincs más igaz út, csak ez.

Nézd meg ezt a videót, kliensek mondták: https://youtu.be/SmxTRH33JzA