Asztrológia

Az asztrológia a lehetőségek, esélyek tárháza, hogy ebből mit valósítasz meg, csakis rajtad múlik. Nagyon gyakran kérdezik tőlem, mennyire determinált az életünk, van-e sors és emellett mennyire működik a szabad akarat. Erre egy nagyon egyszerű példával szoktam válaszolni: tegyük fel, hogy borzasztóan rajzolsz és festesz, egyértelműen látszik, hogy sosem lesz belőled Picasso. Ez a sors. De ha te úgy döntesz, hogy elmész egy rajztanfolyamra, hogy fejleszd, amennyire csak lehetséges, a képességeid, az már a szabad akarat. Tehát létezik mindkettő egyszerre, az asztrológiával pedig abban segítelek, hogyan érd el a lehető legjobbat és legtöbbet.

Az asztrológiai tanácsadás magába foglalja:

  • a személyiség elemzést, beleértve párkapcsolati, családi, munkahelyi, egészségügyi körülményeket
  • vizsgáljuk a jövőbeli lehetőségeket, veszélyeket
  • konkrét kérdéssel is tudunk foglalkozni.
  • A tanácsadáshoz szükség van a pontos születési helyre, időpontra (óra, perc), ami életeseményekkel pontosítható, melyre még a találkozó előtt kerül sor.

Ajánlom a témában a youtube videóm: https://youtu.be/5xBU5cs1OmA

Asztrológiai tanácsadáshoz és tanításhoz bejelentkezés: Kapcsolat

Fizetés: az időpont egyeztetést követő 5 napon belül

Lemondás: 1 héten belüli lemondás esetén (egyszeri, új időpont egyeztetése nélkül) a konzultációs díj 70%-a, 24 órán belüli lemondás esetén (minden esetben) a konzultációs díj 100%-a. 1 héten belüli lemondás térítésmentes, amennyiben az új időpont egyeztetése 4 hónapon belül történik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.