Párvy Patrícia vagyok, Body&Mind Coach (életvezetési tanácsadó), asztrológus és Body ART tréner.

Hivatásomnak megfelelően az életvezetési tanácsadás területén képeztem magam.

Elvégeztem a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Karának Rekreáció szakát, majd gerinctréninget tanultam az International Wellness Institute-nál. Több éves fitball, mélyizom és gerinctréning oktatás után talált rám a nagy szerelem, a Body ART, mely a test-lélek-szellem egységére törekvő mozgás, mindenkinek szívből ajánlom.

Természetgyógyász tanulmányaimat az Egészségügyi Továbbképző Intézetben folytattam, gyógynövényekkel kapcsolatos területre specializálódva.

Az életvezetési tanácsadásom ennek megfelelően testi-lelki síkra egyaránt kiterjed, személyre szabott ajánlások keretében, használva a Lemma Coaching (Wiesner Edit mestercoach) képzés során szerzett tudásomat.

Asztrológia tanulmányaimat kezdetben magán úton folytattam Őri Katinál, aki Kaló Jenő tanítványa, majd elvégeztem a Göncöl Szabadegyetem Hermetikus asztrológia szakát Mireisz László vezetésével.

Az életem szerves részét képezi a gyermekekkel való foglalkozás, óvodás és általános iskolás korosztállyal egyaránt. 2015-ben elvégeztem a Mandala jógastúdió gyerekjóga képzését.

Nyáron gyermektáborokban vagyok jelen, évközben pedig óvodákban, iskolákban. A részükre megalkotott torna tartalmaz jóga elemeket, fókusz helyeződik a helyes testtartásra, talpizmokra és mindez természetesen az adott életkornak megfelelően, játékos körülmények között.

Szintén 2015-ben végeztem el a Theta Healing alap majd haladó kurzusát, Theta Healing Instructor minősítést szerezve. Az eljárást önmagában és asztrológiával kiegészítve is alkalmazom.

 

Párvy Patrícia